Naše cijene

Koliko će vas sve to skupa koštati?

Nama je izuzetno važno imati zadovoljnog klijenta i upravo zbog toga nemamo izrađen cijenik naših usluga jer je to zapravo nemoguće napraviti univerzalno.

Mi svakom poslu pristupamo individualno, izrađujemo troškovnik ovisno o početnom stanju, potrebnim zahvatima, utrošku materijala, količini posla, odabiru vrste boja i još mnoštvu čimbenika koji utječu na cijenu.

Stoga, ne čekajte, zatražite od nas ponudu koju ćemo vam brzo i profesionalno napraviti.

Ukratko ćemo vam objasniti kako odabir vrste boje utječe na kvalitetu izvedenih radova.

Na početku je vrlo bitno odrediti koji je vaš budžet za kupnju boje. Najbolje bi bilo kupiti za sve svoje zidove najkvalitetniju boju međutim ponekad smo u ova krizna vremena ograničeni budžetom pa ajmo vidjeti kako je tu moguće uštedjeti. Boja za zidove sastoji se od tri osnovne komponente:

  • pigment – komponenta koja daje boju disperzijama
  • otapalo – komponenta koja omogućava da nanesete pigmente na površinu koja se boji
  • vezivo – komponenta koja omogućava vezivanje otapala s pigmentom, daje i sjaj pigmentu.

Kvaliteta ovih komponenti utječe na cijenu. Jeftinije boje razrijeđene su s previše otapala pa ćete, kako biste postigli željenu nijansu, morati nanijeti više slojeva boje na zid jer je ta boja slabije pokrovna. Tako ćete potrošiti i više boje i više vremena i više truda. Nadalje treba razmotriti i postojanost i izdržljivost. Visokokvalitetna veziva služe da vaša boja duže zadrži nijansu koju ste izabrali. Kvalitetnu boju obavezno treba koristiti za bojanje zidova izloženih sunčevoj svjetlosti ili za prostorije koje se mnogo koriste. Jeftinije boje upotrijebite za zidove koji ne zahtijevaju održavanje npr. plafoni. Ukratko, štedite na manje izloženim mjestima da biste kvalitetnom bojom obojili mjesta koja su izloženija. Nadamo se da smo vam pomogli !!!